Brinner du för att hjälpa andra?

Skulle du vilja hjälpa människor med att få ett tryggare liv i form av personskydd mot id-kapningar? Då har vi tjänsten för dig!


Vii söker dig som står för en öppen och positiv inställning och du ger alltid 100%. I gentjänst så utbildar vi dig i både produktkunskap och ger dig en säljskola som heter DUGA.

Du kommer att jobba aktivt med att marknadsföra och sälja personskydd med fokus på ID-kapningar via telefon tillsammans med ett roligt, ungt och glatt team!

EN DAG PÅ TS KUNDTJÄNST:
Som innesäljare på hos oss blir du en del av ett engagerat säljteam som tillsammans strävar efter att vara det bästa teamet på kontoret för att vinna priser som: resor, mobiltelefoner och dylikt. Men framförallt för att tjäna bra med pengar.
Du jobbar alltså aktivt med att marknadsföra och sälja våra uppdragsgivares produkter och tjänster via telefon.

Som innesäljare på TS Kundtjänst så arbetar du alltid med en fast timlön för en stabil inkomst. Utöver din fasta timlön så arbetar du med provision, vilket innebär att du även får betalt för allting du säljer. Enkelt, ju mer du säljer; ju mer tjänar du!

Så om du vet att du är en riktig vinnare med ett leende som slår allt och en person som alltid ger 200% i allt du gör! Skicka in din ansökan nu då rekrytering sker löpande.

Tillträde: Omgående

Arbetstider:
Måndag - fredag 09:00-17:00

Lön:
Fast timlön + bonus

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Om din ansökan:
Ansökan skickar du till jobb@tskundtjanst.se. Märk ditt mail med "innesäljare heltid"

Välkommen.....

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor